WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - Futsal Team Charleroi  7 - 2  (2-1)

DATUM 30-09-2016  21:15

DOELPUNTEN 14' A. Moral 1-0, 16' I. Adnane 2-0, 17' Rosa Lima 2-1, 29' Lolo Jarque 3-1, 32' Lolo Jarque 4-1, 33' I. Adnane 5-1 en 6-1, 36' A. Moral 7-1, 40' Y. Qoli 7-2.

VERSLAG De thuisploeg nam tegen FT Charleroi onmiddellijk het initiatief. Uitgespeelde kansen ontbraken maar doelman Claus moest wel alert zijn op diverse schoten van Galan, Lolo Jarrque en Dahbi. Tot Alex Moral hem te grazen nam en de bal lullig langzaam binnen rolde. De sleutel was gevonden en 1 minuut later stond de 2-0 al op het scorebord na een mooi ingestudeerde vrije trap. Concentratie-verlies na de 2-0 zorgde ervoor dat Lucio Rosa Lima onmiddellijk de Karolingers terug in de wedstrijd bracht wat ook meteen de ruststand was.

In de tweede helft werd FT Charleroi volledig overklast. Nadat Lolo Jarque de score had opgedreven, begon Liliu met vliegende doelman. Dit pakte volledig verkeerd uit en de overwinning was een feit. De thuiscoach beloonde de beloften op de bank nog hun goeie prestatie in hun wedstrijd en mochten de laatste minuten volmaken.